Bijbelcursussen, distributie van Bijbels en boeken

 

Emmaus beheert een website www.lifeismore.net en een app 'Emmaus Bible Courses' met Bijbelcursussen die studenten vanuit de gehele Arabische wereld kunnen downloaden en insturen. De cursussen worden gecorrigeerd door de medewerkers van Emmaus, die hierover ook met de studenten in contact treden.

Daarnaast zijn op deze website ook de Bijbel in het Arabisch, christelijke lectuur en christelijke muziek te vinden en is er een vraag-en-antwoord pagina.

Daarnaast distribueert  EBM Bijbels in diverse talen zoals het Arabisch, Hebreeuws, Engels, Frans, Russisch, Amhaars aan kerken en ten behoeve van Evangelisatiedoeleinden.

Emmaus coördineert de vertaling en druk van christelijke boeken in het Arabisch, zoals dagboeken, kinderboeken, studieboeken en boeken over christelijke levensstijl. In 2012 is bijvoorbeeld ook een boek van McCheyne vertaald en uitgegeven; een ander voorbeeld is de Christenreis en de Heilige Oorlog van John Bunyan. Deze boeken worden voor bijna de kostprijs of vaak ook gratis beschikbaar gesteld aan kerken in Israël en daarbuiten.